Vijesti / Aktualnosti

Arhiva vijesti 2022.

Webinar 24.03.2022. – Odvodnici prenapona i struje munje

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike i tvrtka OBO Bettermann d.o.o. organiziraju webinar u četvrtak, 24.03.2022. g. od 13:00 do 13:45 sati na temu Odvodnici prenapona i struje munje. Predavanje će održati g. Siniša Novak, mag.ing.el. a sudjelovanjem na webinaru ostvarujete pravo na 1 školski sat iz stručnog područja. Prijave za webinar počinju 15.03.2022. od 13:00 sati i traju do 24.03.2022. do 13:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar). Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/.

 

Tema webinara:

Odvodnici prenapona i struje munje, dio unutarnjeg sustava zaštite od munje za zaštitu napajanja, podatkovnih linija, telekomunikacijskih linija i sustava upravljanja i regulacije

  • Štete i gubitci
  • Potencijalne opasnosti / odabir mjera za zaštitu od prenapona
  • Tehnologija odvodnika prenapona i struje munje
  • Primjeri instalacije
  • Zaštita za telekomunikacijske, podatkovne i TV instalacije
  • Zaštita od prenapona u fotonaponskim instalacijama

 

Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sudjelovanje na webinaru i ostvarivanje prava na školske sate priznaje se svim sudionicima koji su webinar pokrenuli u navedenom terminu održavanja istoga.

Sve vijesti