Vijesti / Aktualnosti

Arhiva vijesti 2022.

Webinar 17.03.2022. – Distinkcija između građevnog proizvoda i opreme

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike organizira webinar u četvrtak, 17.03.2022. g. od 12:00 do 15:00 sati na temu Distinkcija između građevnog proizvoda i opreme. Predavanje će održati Karmen Komljen Petošić, dipl.ing.građ., a sudjelovanjem na webinaru ostvarujete pravo na 4 školska sata iz tehničke regulative. Prijave za webinar počinju 08.03.2022. od 12:00 sati i traju do 17.03.2022. do 12:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar). Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/.

 

Tema webinara:

  • Načela ocjenjivanje sukladnosti proizvoda prema EU zakonodavstvu
  • Proizvođač, ovlašteni zastupnik, uvoznik, distributer
  • Stavljanje (građevnog) proizvoda na tržište i raspolaganje
  • Obavezni elementi Izjave o svojstvima i Izjave o sukladnosti
  • Uporabljivost i primjenjivost proizvoda
  • Trajnost/zamjenjivost proizvoda
  • Je li oprema građevni proizvod?

 

Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sudjelovanje na webinaru i ostvarivanje prava na školske sate priznaje se svim sudionicima koji su webinar pokrenuli u navedenom terminu održavanja istoga.

Sve vijesti