Vijesti / Aktualnosti

Aktualne vijesti 2024.

Split, 14.02.2024. - Smjernice za pripremu investicijskih projekata sufinanciranih iz EU - Dizajniranje efikasnog FN sustava uz pomoć AI 3D modelinga SolarEdge designera, rješenja za optimizaciju i smjernice za protupožarnu zaštitu

Poštovani članovi Hrvatske komore inženjera elektrotehnike,

 

u organizaciji Hrvatske komore inženjera elektrotehnike i tvrtke Microline d.o.o. u srijedu, 14.02.2024. u Splitu, od 12:00 do 14:00 sati održat će se seminari na teme 

Predavanje A “Smjernice za pripremu investicijskih projekata sufinanciranih iz EU

Predavanje B „Dizajniranje efikasnog FN sustava uz pomoć AI 3D modelinga SolarEdge designera, rješenja za optimizaciju i smjernice za protupožarnu zaštitu.” 

Predavanje o pripremi investicijskih projekata će održati gđa. Monika Kordić iz konzultantske tvrtke Cordion d.o.o., a predavanje o dizajniranju efikasnih FN sustava održat će g. Jernej Blaj iz tvrtke SolarEdge.

 

Mjesto održavanja: Hotel Mondo, Kopilica 5, 21000 Split

 

Predavanje je bez kotizacije, a sudionici ostvaruju pravo na 2 sata iz stručnog područja.

 

 Raspored događanja:

11:30 - 12:00 Prijava sudionika

12:00 - 12:45 Predavanje A, Kordić Monika, Cordion d.o.o

12:45 - 12:50 Pauza

12:55 - 13:40 Predavanje B, Jernej Blaj, SolarEdge.

13:40-14:00 – Q&A

14:00 – Domjenak

 

Prijave počinju 01.02.2024. i traju do 13.02.2024. do 16:00 sati, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko se prijavite za seminar, a nećete biti u mogućnosti prisustvovati molim Vas da svoju prijavu otkažete putem e-maila: ssu@hkie.hr.

 

O predavačima:

A person with long hair smiling Description automatically generatedMonika Kordić,

Direktorica i osnovačica CORDION Consultancy, CORDION d.o.o.

Master II level, Italija

Doktorantica na School of Economics and Business, Ljubljana, Slovenija

 

Poslovni konzultant za pristup raznim izvorima financiranja razvojnih i investicijskih projekata, stučnjak za razvoj zelene i digitalne projekte.

 

Monika je konzultantica s više od 20 godina međunarodnog konzultantskog iskustva. Njezin rad i stručnost prepoznati su u nizu ključnih područja, uključujući EU fondove, zelena ulaganje i zeleno financiranje, održivi razvoj, analiza razvojnih politika, podrška poduzetnicima u razvoju poslovnih modela, podrška investitorima u procesu pripreme i provedbe preko 350 EU projekata te priprema raznih CBA i investicijskih studija i zelenoj i digitalnoj tranziciji. Monika je često volonter u raznim inicijativama, pokrenutim od lokalne zajednice.

 

 

Jernej Blaj


Sales Manager at SolarEdge Technologies Ltd.

Iskusan voditelj prodaje / poslovnog razvoja s dokazanom poviješću rada u industriji obnovljivih izvora energije i zaštite okoliša - stručnjak za solarne elektrane i dizalice topline. Vješt u poslovnom pregovaranju, planiranju, razvoju i prodaji. Snažan stručnjak za poduzetništvo sa sveučilišnom diplomom socijalnog rada stečenom na Fakultetu za socijalni rad Sveučilišta u Ljubljani, Slovenija.

SolarEdge je globalni lider u tehnologiji pametne energije. Iskorištavanjem inženjerskih sposobnosti svjetske klase i neumoljivim fokusom na inovacije, SolarEdge stvara pametna energetska rješenja koja pokreću naše živote i pokreću budući napredak.

Osnovan 2006., SolarEdge je razvio DC optimizirano invertersko rješenje koje je promijenilo način prikupljanja i upravljanja energijom u fotonaponskim (PV) sustavima. SolarEdge inteligentno invertersko rješenje maksimizira proizvodnju električne energije dok smanjuje troškove energije proizvedene fotonaponskim sustavom, za poboljšani ROI.

Nastavljajući unapređivati pametnu energiju, SolarEdge se bavi širokim rasponom energetskih tržišnih segmenata kroz svoju raznoliku ponudu proizvoda, uključujući stambenu, komercijalnu i veliku PV, pohranu baterija i rezervna rješenja, punjenje električnih vozila, upravljanje energijom u kući, mrežne usluge i virtualne elektrane, i rješenja za neprekidno napajanje (UPS).Upute za prijavu sudjelovanja na seminaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku  https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za seminar putem online prijave na linku  https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku  https://prijava.hkie.hr/.

Sve vijesti