Vijesti / Aktualnosti

Arhiva vijesti 2020.

Webinar - Prevencija nastanka požara u električnim instalacijama i digitalno upravljanje dokumentacijom u elektroenergetici

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike i Schneider Electric organiziraju webinar u četvrtak, 03.12.2020. od 11:00 do 12:00 sati.

Tema webinara je kako smanjiti rizik nastanka požara u električnim instalacijama u novim ili postojećim objektima primjenom dodatnih uređaja.

Digitalno upravljanje dokumentacijom u elektroenergetici, Cloud alatom „Facility Expert Digital Logbook“, moguće je jednostavno pohraniti svu dokumentaciju te izraditi plan održavanja električne opreme u objektima.

U webinaru će se prikazati i pojasniti proizvodi i povezana programska rješenja koja nadograđuje električne sustave u svrhu ostvarivanja dodatne zaštite od požara u električnim instalacijama.  Predavanje će održati Hrvoje Čunko, dipl.ing.el. i Branimir Novko, dipl.ing.el. iz tvrtke Schneider Electric.

 

Prijave za webinar počinju 26.11.2020. od 12:00 sati i traju do 03.12.2020. do 10:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar).

Platforma preko koje će se održati webinar: Vimeo. Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/

Sve vijesti