Vijesti / Aktualnosti

Arhiva vijesti 2022.

Webinar 26.04.2022. – Građevno-tehnička regulativa – izabrane teme 1

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike organizira webinar u utorak, 26.04.2022. g. od 16:00 do 19:00 sati na temu Građevno-tehnička regulativa – izabrane teme 1. Predavanje će održati g. Zoran Ivanković, g. Damir Borović i g. Lino Fučić, a sudjelovanjem na webinaru ostvarujete pravo na 3 školska sata iz tehničke regulative. Prijave za webinar počinju 14.04.2022. od 12:00 sati i traju do 26.04.2022. do 16:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar). Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/.

 

Tema webinara:

 

  1. Nadzorni inženjer nije (FIDIC) inženjer
  2. Tko se smatra izvođačem prema regulativi
  3. Građenje i program kontrole i osiguranja kvalitete

 

Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sudjelovanje na webinaru i ostvarivanje prava na školske sate priznaje se svim sudionicima koji su webinar pokrenuli u navedenom terminu održavanja istoga.

GTR_IzabraneTeme1.docx
Sve vijesti