Vijesti / Aktualnosti

Arhiva vijesti 2022.

Webinar 24.11.2022. – Građevno-tehnička regulativa – izabrane teme 3

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike organizira webinar u četvrtak, 24.11.2022. g. od 16:15 do 19:00 sati na temu Građevno-tehnička regulativa – izabrane teme 3. Predavanje će održati g. Zoran Ivanković, g. Nenad Vidman i g. Mario Miro Židov, a sudjelovanjem na webinaru ostvarujete pravo na 3 školska sata iz tehničke regulative. Prijave za webinar počinju 16.11.2022. od 10:00 sati i traju do 24.11.2022. do 16:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar). Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/.

 

Tema webinara:

 

  1. Provedba građevinskog nadzora u praksi, Zoran Ivanković
  2. Primjeri nejasnih i pogrešno tumačivih odredbi, Nenad Vidman
  3. Primjeri odstupanja investicijskih projekata od projektnog plana, Mario Miro Židov

 

Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sudjelovanje na webinaru i ostvarivanje prava na školske sate priznaje se svim sudionicima koji su webinar pokrenuli u navedenom terminu održavanja istoga.

GTR_IzabraneTeme3 (1).docx
Sve vijesti