Vijesti / Aktualnosti

Arhiva vijesti 2022.

Webinar 20.12.2022. – Sustav izoliranih hvataljki i odvoda, Sustavi uzemljenja: Normativni zahtjevi i praktični primjeri

U utorak, 20.12.2022. g. od 12:00 do 14:00 sati možete pogledati webinar na temu Sustav izoliranih hvataljki i odvoda, Sustavi uzemljenja: Normativni zahtjevi i praktični primjeri. Predavanje će održati g. Ante Cvitković, bacc.ing.el. a sudjelovanjem na webinaru ostvarujete pravo na 2 školska sata iz stručnog područja. Prijave za webinar počinju 06.12.2022. od 10:00 sati i traju do 20.12.2022. do 14:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar). Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/.

 

Tema webinara:

Sustav izoliranih hvataljki i odvoda, dio vanjskog sustava zaštite od munje koji provodi struju munje i štiti od međudjelovanja sa ljudima i opremom. Sustav uzemljenja, dio vanjskog sustava zaštite od munje koji provodi i distribuira struju munje u tlo.

 

Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sudjelovanje na webinaru i ostvarivanje prava na školske sate priznaje se svim sudionicima koji su webinar pokrenuli u navedenom terminu održavanja istoga.

Sve vijesti