Vijesti / Aktualnosti

Arhiva vijesti 2022.

Webinar 16.11.2022. – Građevno-tehnička regulativa – izabrane teme 1

U srijedu, 16.11.2022. g. u periodu od 11:00 do 15:00 sati  možete pogledati webinar na temu Građevno-tehnička regulativa – izabrane teme 1 i ostvariti pravo na 3 školska sata iz tehničke regulative.

Prijave za webinar počinju 11.11.2022. od 11:00 sati i traju do 16.11.2022. do 11:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar).

Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/. Sudionici koji su već ostvarili pravo na 3 školska sata iz tehničke regulative putem webinara koji je na istu temu održan 26.04.2022. ne ostvaruju opet pravo na 3 školska sata iz tehničke regulative.

 

Tema webinara:

 

  1. Nadzorni inženjer nije (FIDIC) inženjer – Zoran Ivanković, dipl.ing.građ.
  2. Tko se smatra izvođačem prema regulativi – Damir Borović, dipl.ing.građ.
  3. Građenje i program kontrole i osiguranja kvalitete – dr.sc. Lino Fučić, dipl.ing.građ.

 

Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sudjelovanje na webinaru i ostvarivanje prava na školske sate priznaje se svim sudionicima koji su webinar pokrenuli u navedenom terminu održavanja istoga.

Sve vijesti