Vijesti / Aktualnosti

Arhiva vijesti 2022.

Webinar, 13.12.2022. - Napredna rješenja u industrijskoj automatizaciji, Mjerenja i kvaliteta električne energije u kritičnim aplikacijama, Digitalizacija sustava održavanja

U utorak, 13.12.2022. g. od 11:00 do 14:00 sati možete pogledati webinar na temu Napredna rješenja u industrijskoj automatizaciji, Mjerenja i kvaliteta električne energije u kritičnim aplikacijama, Digitalizacija sustava održavanja.  Predavanja će održati g. Joško Rebić, dipl.ing.el., g. Branimir Novko, mag.ing.el.techn.inf  i g. Tomislav Pracaić, mag.ing.el.techn.inf., a sudjelovanjem na webinaru ostvarujete pravo na 3 školska sata iz stručnog područja. Prijave za webinar počinju 29.11.2022. od 10:00 sati i traju do 13.12.2022. do 14:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar). Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/.

 Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sudjelovanje na webinaru i ostvarivanje prava na školske sate priznaje se svim sudionicima koji su webinar pokrenuli u navedenom terminu održavanja istoga.

Sve vijesti