Vijesti / Aktualnosti

Arhiva vijesti 2020.

VAŽNA OBAVIJEST ČLANOVIMA KOMORE O MJERAMA VEZANO ZA SITUACIJU S KORONA VIRUSOM

Poštovani članovi Hrvatske komore inženjera elektrotehnike,

sukladno odlukama koje je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske od 05.11.2021. i 12.11.2021. obavještavamo Vas koje je mjere poduzela Hrvatska komora inženjera elektrotehnike, kao pravna osoba s javnim ovlastima.

Vezano za kriznu situaciju izazvanu korona virusom poduzimaju se sljedeće mjere:

 

1.       Iz razloga zaštite zdravlja i sigurnosti sudionika, svi seminari, stručni skupovi, sastanci tijela Komore, povjerenstava i područnih odbora održavat će se on-line ili uživo uz pridržavanje epidemioloških mjera s valjanim Covid putovnicama ili valjanim antigenskim testom.

2.       Preporuka je da sve radnje koje ne iziskuju Vaš osobni dolazak u Komoru, odradite putem telefona, e-maila ili slanja poštom, a u slučaju nužnosti dolaska u prostorije Komore molimo Vas da sa sobom imate valjanu Covid putovnicu ili valjani antigenski test.

3.       Komora u svemu postupa po odlukama koje je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske te je u tom kontekstu poduzela sve potrebne mjere dezinfekcije poslovnog prostora te uvođenje Covid putovnica za zaposlenike Komore odnosno antigensko testiranje istih.

4.       Sve važne obavijesti objavit će se na web stranici Komore, a za ostale informacije možete se obratiti na slijedeće kontakte:
elektroinzenjeri@hkie.hr,
administrator@hkie.hr,
info@hkie.hr,
telefon: 01 5508 444


 

Molimo Vas za strpljenje i razumijevanje.

U prilogu Vam dostavljamo i link na odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske
Ravnateljstvo civilne zaštite - Odluke Stožera civilne zaštite RH za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom (gov.hr)

Komorske kartice.pdf Upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.pdf Popis telefonskih brojeva epidemiologa u pripravnosti.pdf
Sve vijesti