Vijesti / Aktualnosti

Arhiva vijesti 2023.

Prva stručna konferencija informacijskog sustava prostornoga uređenja (ISPU)

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine organizira Prvu stručnu konferenciju Informacijskog sustava prostornoga uređenja (ISPU) koja će se održati od 6. do 8. studenog 2023. u Termama Sveti Martin u Svetom Martinu na Muri. Konferencija je namijenjena predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, državnim dužnosnicima i predstavnicima nadležnih ministarstava, službenicima za izdavanje akata o gradnji, izrađivačima prostornih planova, predstavnicima akademske zajednice i mnogim drugima. Na konferenciji će biti predstavljen ISPU - Informacijski sustav prostornog uređenja, kao i drugi sustavi digitalne transformacije u Republici Hrvatskoj.  

 

Sudionicima konferencije priznaje se stručno usavršavanje sukladno Pravilniku o stručnom usavršavanju osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i gradnje: 2 školska sata iz područja tehničke regulative i  9 školskih sati u strukovnom području. Za izdavanje isprave o završenom stručnom usavršavanju, potrebno je prilikom prijave na početku konferencije napomenuti ukoliko je  potrebno izdavanje potvrde o sudjelovanju. Potvrde o sudjelovanju izdavat će se posljednji dan konferencije, u srijedu 08.11.2023. od 09:00 do 13:00 sati.


Prijave su otvorene do 20. listopada putem poveznice PRIJAVA NA KONFERENCIJU ili putem internetske stranice  https://ispu-konferencija.info/. Broj sudionika je ograničen.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno te organizator tijekom trajanja osigurava ručak i večeru. Smještaj sudionici rezerviraju sami, a za prijave do 20. listopada  Terme Sveti Martin odobravaju popust na smještaj u visini od cca 20%. Rezervacija putem poveznice REZERVACIJA SMJESTAJA ili pozivom na +385 40 315 000 uz kod za popust: MINISTARSTVOGR2023.  

Za više informacija o samoj konferenciji posjetite internetsku stranicu www.ispu-konferencija.info ili kontaktirajte:

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine

Nataša Sulić, 091 5007716

Aleksandra Štingl, 091 566 8406

Željka Benčić, 099 268 5152

Sve vijesti