Vijesti / Aktualnosti

Arhiva vijesti 2020.

Najava o održavanju 13. DIE

Cijenjene kolegice i kolege, sudionici 13. DIE,

 

ovim putem Vas obavještavamo da 13 Dane inženjera elektrotehnike, planiramo organizirati od 01. do 03. listopada 2020. u Hotelu Olympia / Olympia Sky, sukladno preliminarnoj suglasnosti i preporukama Nacionalnog i Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije. Za konačnu organizaciju skupa, mjesec dana prije samog održavanja, očekujemo finalnu odluku i preporuke Stožera sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji koja će vladati u RH i na području Šibensko-kninske županije. Ukoliko epidemiološka situacija bude prihvatljiva dobit ćemo finalnu suglasnost za organizaciju Kongresa te ćemo tada krenuti s rezervacijama za smještaj sudionika.

Svi se nadamo povoljnim uvjetima i dobivanju suglasnosti pa bi  u tom slučaju rezervacija smještaja bila moguća od ponedjeljka 31. kolovoza 2020.

 

Od 20.07.2020. možete se putem online obrasca prijaviti za sudjelovanje na 13. DIE , te izvršiti uplatu kotizacije na osnovu primljene ponude.

 

Ukoliko epidemiološka situacija i bude povoljna, a broj prijavljenih sudionika bude ispod ekonomski prihvatljivog minimuma za Kongres, morati ćemo nažalost u tom slučaju odustati od organizacije o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni. Ukoliko iskažete dostatan interes za organizaciju kongresa i ukoliko epidemiološka situacija bude dozvoljavala, sva predavanja i sva druga događanja na Kongresu bi svakako organizirali sukladno svim epidemiološkim mjerama (stolice u dvorani će biti posložene u razmacima od 1,5 m, svim sudionicima se preporučuje nošenje zaštitnih maski u unutarnjem prostoru, a isti bi se u svakoj pauzi prozračivao, na ulazu u hotel i kongresnu dvoranu će biti postavljena dezinfekcijska sredstva, te obavijesti o obvezi pridržavanja općih higijenskih mjera i mjera fizičke udaljenosti).

Kako bismo bliske kontakte dodatno smanjili na minimum, izdavanje računa za smještaj će se vršiti online po izvršenoj usluzi.

Smještaj će biti organiziran u hotelima Olympia i Olympia Sky po povoljnim cijenama za sve sudionike Kongresa.

S obzirom na vjerojatno ograničeni broj sudionika, zamoliti ćemo da registraciju za sudjelovanje i rezervaciju za smještaj izvršite na vrijeme jer u slučaju ograničenog broja sudionika prednost će imati sudionici koji će rezervaciju i uplatu kotizacije izvršiti ranije.

 

Nadamo se i veselimo ponovnom susretu, zajedničkom radu i odgovornom druženju u Vodicama.

Sve vijesti