Trajno stručno usavršavanje

Seminari - najava

Webinar – Sustav kvalitete u procesu građenja

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike organizira webinar u četvrtak, 04.03.2021. g. od 13:00 do 14:30 sati na temu Sustav kvalitete u procesu građenja. Predavanje će održati g. Goran Jelić, dipl.ing.el., a sudjelovanjem na webinaru ostvarujete pravo na 2 školska sata iz stručnog područja. Prijave za webinar počinju 19.02.2021. od 12:00 sati i traju do 04.03.2021. do 12:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar). Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/.

 

Tema webinara:

Definicija i smisao sustava kvalitete u procesu građenja, odgovornosti nositelja kvalitete, standardizacija izričaja te greške.

QA procesi kao prevencija štetnim događajima izazvanim potresima, kako se ponašati u postakcidentalnim situacijama. Petrokemija, naftovod i elektrane u Sisku, prehrambena industrija Petrinja, drvna industrija Glina, benzinske stanice i vodovodi. 

 

Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sve vijesti